iOS Android app från 1 projekt

iOS Android app från 1 projekt

Ni behöver en app men det får inte kosta för mycket? Crossplatform skapar er app till iOS och Android från ett projekt med ramverken Facebook React-Native eller Microsoft Xamarin.
Vi har nära samarbete med outsourcing partners som håller kostnaderna nere och kan leverera en kostnadseffektiv helhetslösning inklusive backend, databaser osv.

Utbildning

Utbildning

Kunskap ska delas. Vi erbjuder LIA-praktik, deltar i meetups, grupper online och projekt för öppen källkod för att dela med oss. Vill ni stärka kompetensen hos era utvecklare med senaste kunskaperna om DevOps, Agile, CI, CD, GraphQL? Eller ska vi bygga upp ett internt team för mobilutveckling? Crossplatform hjälper er få koll på senaste teknikerna.

Projektledning

Projektledning

Kvalité är grundläggande i all utveckling. Vi arbetar med Scrum, Agile, DevOps, CI/CD och testdriven utveckling (TDD) för att uppnå resultat.
Crossplatform kan hjälpa er sätta upp en backlog och projektleda utvecklingen av era produkter på ett modernt sätt där produktägare och beslutsfattare är informerade i varje fas.

Nöjda kunder

När Apollo valde att effektivisera sin mobila strategi genom att bygga sin app i Xamarin till iOS och Android valde de crossplatform som partner. Appen blev lättare att underhålla och vidareutveckla tack vare delad kodbas.
http://www.apollo.se
Apollo

Apollo

iOS Android
Avantime satsade fullt ut med multiplattform-utveckling och Xamarin när de tog fram sin intranätsapp Inphiz. Vi deltog aktivt i utveckling och leverans av apparna till deras kunder och hjälpte till att implementera testning.
https://avantime.se/inphiz
Avantime Group

Avantime Group

iOS Android
När Skapa skulle publicera appen MarCode vände de sig till oss för att få en leverans. Crossplatform hjälpte dem slutföra iOS-appen och leverera till Google Play & App Store.
https://www.cmhammar.com/marcode
Skapa

Skapa

MarCode iOS Android
Getinge utvecklar utrustning och system för sjukvården. Crossplatform har hjälpt Getinge etablera en avdelning för intern utveckling av appar till iOS och Android från ett projekt med ramverket Xamarin samt backend-tjänster som apparna arbetar mot.
https://www.getinge.com
Getinge Group

Getinge Group

iOS Android

OM OSS

Crossplatform Sweden AB är ett företag inriktigat på mobilutveckling, backendutveckling och affärsdriven utveckling. Vi jobbar som systemleverantörer, konsulter och jobbar med intern produktutveckling.

Vi deltar aktivt inom det svenska utvecklar community. Vi tror på transparence och kunskapsutbyte. Crossplatform bedriver meetups i Stockholm, och är aktiva under andra sociala platformar

Företaget är inriktat på konsultverksamhet inom just crossplatform - multiplattform och ligger alltid på framkanten för mobila teknologier

Vi är ett mindre, kundnära företag med fina referenser från tidigare uppdrag. Vi hörs å ses gärna på ett förutsättningslöst möte. Vi är tillgänliga på LinkedIn, mail, telefon

Läs mer

 

KONTAKTA OSS

Please fill in all of the required fields

BLOGG

Apputvecklare för iOS och Android mitt i Stockholm

Det måste väl finnas några apputvecklare i Stockholm med en passion för appar och smarta Xamarin-lösningar till iOS- & Android? Med den utgångspunkten grundade vi Crossplatform Sweden AB – ett bolag fokuserat på mobilutveckling med just multiplattforms-teknologier. De första två grundarna Thomas & Emil träffades på Scania där de arbetade i samma team. Trion gjordes komplett […]

Mobilutvecklingens framtid redan idag

Utmaningar med mobil strategi När era system eller hemsidor ska moderniseras och bokstavligen hamna i händerna på kunder/användare så uppstår ett dilemma: vilka plattformar ska vi utveckla till? Vilken först? Hur håller vi de uppdaterade? Utöver detta krävs en expertis inom respektive plattform för att anpassa utseende och funktion till att både följa er grafiska […]