EN / SV

Zipforce App Electric Bike Customer Case

customer case

Övergripande

App? App. App!

Vi på Crossplatform är specialister på apputveckling. Ett personligt bolag som utvecklar och designar kostnadseffektiva lösningar på både iOS och Android. Från början till slut, och med både hjärta och hjärna. Har du en idé så hittar vi en lösning, och vi gör det tillsammans med dig.

Teknikinfo

Varför multiplattform? Snabbare, billigare, enklare … Fördelarna med att utveckla appar på multiplattform är många. En del mer eller mindre självklara, medan andra är lite mer av doldisar. Oavsett vilket, så finns det gott om tid och pengar att tjäna om man gör det på rätt sätt.

zipforce sample

Kundcase

Forts. Kundcase. Zipforce och Crossplatform

Zipforce är ett svenskt företag som har utvecklat en portabel elmotor för cyklar, så att du snabbt och enkelt kan förvandla din vanliga standardcykel till en elcykel. En smidig och mycket prisvärd lösning som är lätt både att montera och ta med, och som även kan flyttas och delas mellan olika personer och cyklar.

  1. Ett bra alternativ för de som vill cykelpendla tillexempel. Och med den nya appen har vi fått med fler och smartare funktioner som gör det ännu enklare.

  2. Crossplatform har byggt en app för att styra och visa vad som händer på cykeln. Hur fort det går, hur långt du har cyklat, hur många kalorier du har bränt …

  3. Den nya appen är ett verkligt lyft. Både snyggare design och bättre funktionalitet och en väldigt bra helhetslösning. Vi är jättenöjda.

Fakta i frågan

Applikation: Zipforce

Funktion: App till elmotor som gör standardcykel till elcykel

Slutkund: Cyklister

Tidsperiod: Våren 2022

Uppdrag: Att bygga en app för styrning och övervakning av Zipforce elmotor, som gör att man smart, snabbt och enkelt kan omvandla en vanlig standardcykel till en modern eldriven cykel.

Crossplatform