Förstudie app

Crossplatform gör förstudie för din app till fast pris

Våra erfarna UX:are tar fram en design som utvecklarna kan omvandla till en kravspecifikation. Vi hjälper dig förverkliga din vision och förstår hela processen.

User Journey - användarens resa
User Journey - användarens resa
När du bestämt dig för att starta en förstudie så kontaktar en av Crossplatforms User Experience designers dig. De hjälper dig forma den grundläggande idén till olika personas och användarresor. Märkliga ord kan tyckas, men detta är till stor del vad som avgör om appen lyckas eller ej. Oavsett om det är en intern lansering inom din organisation eller till slutkunder.
Vi går igenom
  • Appens viktigaste funktioner
  • Inloggningsmetoder
  • Appar som liknar din
  • Din grafiska profil
Analys
Analys
När designern har analyserat dina krav så börjar hen mappa upp användarens resa och omvandla detta till sidor i appen. Dessa kan vara helt handritade skisser initialt, som sedan omvandlas till designer i ett verktyg som Figma.
I den här fasen kan det bli mycket frågor fram och tillbaka mellan dig och designern men det är för att vi tänker på saker som du kanske inte tänkt på.
Så som
  • Vad händer när man klickar på knappen?
  • Vad går att ändra?
  • Hur ska bilden sparas?

Vi har lång erfarenhet av många olika typer av appar och tar till nytta av all den kunskapen för att din app ska bli så bra som möjligt.

Resultatet av denna fas är en Figma design som ligger till förlaga för utvecklingen av appen. Denna del är mycket viktig och kan knytas till 20/80-regeln där circa 20 % är utvecklingen av appen. När vi vet vad vi ska bygga går det väldigt snabbt att bygga det!

Appens kravställning blir backlog
Appens kravställning blir backlog
Backlog är inte bekant för dig? Oroa dig inte, vi vägleder dig genom hela processen. Med backlog menar vi ett projektlednings-verktyg som Atlassian Jira där de färdigdesignade sidorna i appen översätts till User Stories – affärskrav – och tasks – uppgifter. Uppgifterna kan vara utveckling, testning eller dokumentation.
Resultatet av denna fas är ett projekt i Jira där du tydligt kan se tidsestimat och var projektet står just nu. Under utveckling ser vi över backloggen varje dag och anpassar efter dina behov enligt Agil metodik.
Krav tilll verklighet i realtid
Krav tilll verklighet i realtid
Under appens utveckling så är vi i nära kommunikation med dig och du behöver aldrig oroa dig över att något glöms bort eller sopas under mattan. Så fort en funktion är redo för testning så meddelar vi dig och du kan se funktionen direkt på din telefon / platta / webbläsare!
Beställ din förstudie
Beställ din förstudie
Kom idag och påbörja din app-resa med Crossplatform!

Skicka förfrågan

Kontakta oss för aktuellt pris på kravställning av app så hjälper vi dig påbörja din app-resa!

Crossplatform