Om oss

Om Oss

Vi på Crossplatform erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Vi jobbar nära våra kunder, och implementerar lösningar och integrationer inom det mobila och molnet.

Som sagt, vi har inte svaren på allt, men vi kan appar. Det är vi specialister på, och kan fungera som underkonsult och leverera timmar av det vi är bra på. Har du ett app-projekt, har vi en lösning.

One code to rule them all


Om fördelarna med multiplattformsutveckling

Snabbare, billigare, enklare … Fördelarna med att utveckla appar på multiplattform är många. En del mer eller mindre självklara, medan andra är lite mer av doldisar. Oavsett vilket, så finns det gott om tid och pengar att tjäna om man gör det på rätt sätt.

Mobila appar för mobila användare är i dag lika viktigt som självklart. Och att det råder ett högt tryck i branschen är bara förnamnet. Men lika viktigt som det är att skapa apparna, är att man gör det på ett effektivt och lönsamt sätt, och det gör man med multiplattformsutveckling.Writing once, running everywhere

Skriv en kod och kör den överallt. Det säger sig självt att det är det mest kostnadseffektiva sättet att bygga en app. Och det är lite av kärnan med multiplattformsutveckling, att skriva en kod och att använda den på olika plattformar.

En av fördelarna är att det går snabbare att bygga en applikation på multiplattform. Det krävs helt enkelt färre antal rader kod för att nå det önskade resultatet. Det gör att tiden från idé till lansering kan kapas, att man får en snabbare time-to-market och en lägre utvecklingskostnad. Så win-win i både tid och pengar.Effektivt och flexibelt

Andra fördelar är att det är enklare att testa, underhålla och vidareutveckla en multiplattformsapplikation eftersom projektet är skrivet i ett kodspråk i stället för två eller fler. Och inte bara enklare förresten, mindre kostsamt får man på köpet. Plus att koden enkelt kan användas igen och igen och igen …

Om man vill kan man så klart anpassa features efter varje plattform, men med tanke på alla bra standardkomponenter som redan finns och är testade, och som enkelt och effektivt kan implementeras, så känns det bara dumt att uppfinna hjulet en gång till.

Det är bara att ta en titt på exempelvis Github, Lottie, Figma eller Tailwind, så ser du direkt vad vi menar. Ett rejält batteri av komponenter och ramverk som funkar perfekt som grund, och som med lite finlir och styling av oss lyfter vilken app som helst.

Fördelarna är som sagt många, och effektivt och flexibelt är bara två av dem.Vi gör som vi heter

Crossplatform är alltså både vårt namn och kärnan i vår verksamhet. Det vi brinner för. Multiplattformsutveckling. Att när man ändå håller på så kan man väl lika gärna bygga för två eller fler plattformar samtidigt. Som Apples iOS och Googles Android. Två flugor liksom.

Vi använder oss av olika tekniker och plattformar, men TypeScript, Xamarin, Flutter, React Native, AWS och Azure är i mångt och mycket grunden i det vi gör. Beprövade verktyg som vi använder när vi utvecklar, uppdaterar och underhåller våra applikationer.

För hur man än räknar, vrider och vänder, så är Crossplatform det självklara valet när man ska bygga en app. Det går snabbare och är billigare. Och det är precis därför vi heter som vi gör.

Xamarin
Flutter
React
AWS
Azure

Möt vårt team

Vårt team är ert team. Vi kan hjälpa dig och ditt team, att utveckla ditt projekt framåt. Du kan även kontakta oss direkt!
Rola SalemUX-designer
Mats SäfströmKey Account Manager
Ahmad ElmadiPartner & apputvecklare
Emil ApelgrenPartner & apputvecklare
Milad NesariApp- & webbutvecklare
Yousef ZeiadApp- & webbutvecklare
Marek BakalarczukUnity spelutvecklare

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er och tar fram en lösning som passar era behov.

Crossplatform