Om oss

Om oss

Vi på Crossplatform erbjuder tjänster till företag och organisationer i alla storlekar. Vi jobbar nära våra kunder, och implementerar lösningar och integrationer inom det mobila och molnet. Vi är ett mindre konsultbolag som erbjuder det lokala företagets närhet och engagemang.

Genom att jobba med senaste multiplatftorms-tekniker som React-Native, Xamarin, Flutter kan vi vara konkurrenskraftiga, agila och kvalitetsmedvetna. Vi jobbar ofta med att integrera mot existernade molnlösningar så som AWS, Azure.

Hör av dig till oss, så kan vi hjälpa dig att ta fram underlagen till ditt nästa projekt! Vi jobbar både på projekt/konsult-basis för att täcka dina behov.

Idén för Crossplatform startade i Scanias fabriker söder om Stockholm 2017.

Företaget blev snabbt involverade i Microsoft Xamarin - ett av ramverken för att utveckla multiplattform till iOS och Android - och organiserade Meetup i ämnet.

Med ett tydligt mål att vara i tekniskt-framkant och erbjuda prisvärda lösningar hoppas vi kunna vara en mindre, lokal och seriös aktör på den Svenska appmarknaden.

Möt vårt team

Vårt team är ert team. Vi kan hjälpa dig och ditt team, att utveckla ditt projekt framåt. Du kan även kontakta oss direkt!
Partner & apputvecklare
Partner & apputvecklare
Partner & apputvecklare
Apputvecklare
jul 2017 Idén föds

Idén för Crossplatform startade i Scanias fabriker söder om Stockholm där Thomas och Emil arbetade med webbutveckling.

De insåg snart att de båda var djupt involverade i Microsoft Xamarin - ett av ramverken för att utveckla multiplattform till iOS och Android - och organiserade Meetup i ämnet.

Över en grillfest kom de fram till att behovet för företag som fokuserade på mobilutveckling var stort och att just att multiplattform ännu större.

Snart anslöt sig den duktiga apputvecklaren Ahmad och företaget var fött.

sep 2018 Första resan: Polen
jun 2020 Ny hemsida