Mötesplatsen

Mötesplatsen är perfekt för dig som söker någon att dela ditt liv med. Här är det lätt att få kontakt med dejtingsugna singlar som passar dig.Det finns flera spännande och roliga funktioner som kommer göra din kärleksresa både rolig och pirrig! Du kan swipa, matcha, gilla och skicka meddelanden till spännande singlar nära dig. Här kan du känna dig trygg och vi finns alltid nära till hands.

Mötesplatsen

Forts. Kundcase. Mötesplatsen och Crossplatform

Mötesplatsen är en plattform som hjälper dig i sökandet efter kärlek och gemenskap. Med användarvänliga verktyg kan du enkelt ansluta med likasinnade individer i ditt område. Utforska spännande funktioner för att göra din resa mot kärlek och relationer både givande och intressant. Skapa meningsfulla kontakter och njut av en berikande social upplevelse.

Mötesplatsen

- Ett utmärkt val för de som söker meningsfulla relationer. Mötesplatsen har utvecklat en app tillsammans med Crossplatform som hjälper dig att styra och följa ditt kärleksliv. Du kan enkelt spåra dina matchningar, dina intressen och dina chanser att hitta kärleken.Du kan skapa en personlig profilsida där du presenterar dig själv med text och bilder. Du kan också besöka andra intressanta singlars profilsidor och kika i deras galleri.

Mötesplatsen

Fakta i fråga

Applikation: Mötesplatsen

Funktion: Dejtingapp

Slutkund: Personer som söker meningsfulla relationer

Tidsperiod: Vintern 2023

Uppdrag: Att hjälpa med utvecklingsprocessen av att skapa en plattform som kopplar samman människor och hjälper dem att hitta meningsfulla relationer och möten.

Crossplatform