Tider Taxi

Tider Taxi är en praktisk och användarvänlig app för att boka och hantera dina taxi-resor. Med Tider Taxi kan du enkelt ordna transport när du behöver den, vare sig det är för arbete, nattliv eller flygplatsresor. Appen erbjuder pålitliga förare och moderna fordon för en bekväm resa. Oavsett ditt ändamål är Tider Taxi din pålitliga lösning för smidig och trygg transport..

Tider Taxi

Forts. Kundcase. Tider Taxi och Crossplatform

Tider Taxi är ett svenskt företag som har skapat en innovativ app för att göra ditt resande smidigare. Med Tider Taxi kan du enkelt boka en taxi när du behöver det och få pålitliga transporttjänster till ditt resmål. Vår app är användarvänlig och erbjuder en praktisk och kostnadseffektiv lösning för dina transportbehov. Det är en bekväm och tillgänglig resurs för att säkerställa att du når ditt mål smidigt och tryggt.

Tider Taxi

Ett utmärkt alternativ för de som vill ha en smidig och pålitlig taxiupplevelse. Med den nya Tider Taxi-appen har vi infört fler och smartare funktioner som förenklar resandet ännu mer.
Crossplatform har utvecklat en app för att styra och övervaka din taxiresa. Du kan enkelt se information som din restid, kostnad, och dina tidigare resor...

Den nya Tider Taxi-appen är verkligen en uppgradering. Med sin förbättrade design och ökade funktionalitet är det en fantastisk helhetslösning. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Tider Taxi

Fakta i fråga

Applikation: Tider Taxi

Funktion: Taxi App som bolt och Uber

Slutkund: Passagerare och taxiförare

Tidsperiod: Våren 2023

Uppdrag: Att utveckla en mobilapp som möjliggör smidig och effektiv hantering och bokning av taxiresor, med användning både för resenärer och förare i fält.

Crossplatform